الكمية تكفي:
3 أشخاص
وقت التحضير:
30 دقيقة
وقت الطهي:
20 دقيقة
المقادير:
1-نص كيلو صدور فراخ 2-بصلتين حجم متوسط 3-بقدونس 4- اربع فصوص ثوم 5-قرن فلفل حامى 6- فلفل بارد 7- بيضه 8-توابل -ملح فلفل بهارات 9-بقصمات
التحضير:
نفرم صدور الفراخ لوحدها بس لاحظى انها بتتفرم بسرعه يعنى خفى ايدك شويه
تفرم البصل والثوم والبقدونس والفلفل ونضيفها على الفراخ لأن لو فرمناهم مع بعض البصل ما بيتفرمش كويس
نقوم بتقليب الخليط جيدا
ضع التوابل والبيضه وشوية بقصمات او دقيق عشان تمسك شويه وملعقة زيت ذره ونقلبها كويس
بعد كده نصبعها ونحطها فى البقصمات وبعدين فى الفريزر حوالى نص ساعه
الطبخ:
نطلع الكفته من الفريزرعلى طول ونقليها فى الزيت
نخرجها على مناديل لامتصاص الذيت
تقدمبعد تزيينها بالبقدونس
ملاحظات:
لانقوم بفرم المقادير مع بعضها مثل اللحم لاتفرم جيدا